100% natuurlijke, eersteklas briketten uit duurzame Britse bronnen. Hoogenergetische, duurzame houtbrandstof voor alle houtkachels en vuurplaatsen. NU BESCHIKBAAR! Zes lang brandende premium briketten voor alle open vuren, multifunctionele kachels, hout- en haarden. Elk briket: 295mm x 70mm x 70mm. Eenvoudig te gebruiken en op te slaan. Kan met de hand worden gespleten voor kleinere kachels. Warmteprestatie: 4,8kWh/kg. Vochtgehalte onder 10%. Overtreft de nieuwe Clean Air Quality Standards.
Hoge kwaliteit Pellets de madera Wood Pellets EN Plus DIN Plus specificatie pellets die voor privéverwarming worden gebruikt, moeten een asgehalte onder 0,7% (A1 kwaliteit) hebben, mechanische duurzaamheid van 97,5% en een fijnstofgehalte (aantal deeltjes onder 3,15 mm) in de productie-installatie maximaal 1%. Een laag asgehalte maakt het mogelijk om de huishoudelijke ketels minder vaak van as te reinigen, een laag fijnstofgehalte garandeert dat de pellets sterker zijn, wat noodzakelijk is in de handlingsprocedure (verpakken enz.) en garandeert voor de eindgebruikers een zeer laag stofgehalte in de zakken. In werkelijkheid tonen pelletfabrieken die prime kwaliteit houtpellets produceren vaak een mechanische duurzaamheid van minimaal 99%. Naam: Pellets de madera Wood Pellets EN Plus DIN Pluss (PREMIUM) / EN plus-A1 Wood Pellet 1. Houtpellets DIN (gemaakt van Spar, Eik, Beuk en den) Diameter 6mm / 12mm Vochtigheid 5,4% As 0,5-1,0% Verbrandingswaarde 4796 kKal/kg – 4950 kKal/kg Verpakking: 15 kg zak of big-bag (1000 kg) 2. Houtpellets DIN plus (Spar, Eik, Beuk en den)
Het wordt gekenmerkt door zijn grootte, het wordt beschouwd als een van de grootste binnen de soort. Het heeft een lichtzoete smaak, waardoor het goed past bij veel gerechten en lokale conserven. Bonen kunnen een zeer goede bron van eiwitten in ons dieet zijn, ze bevatten ongeveer 18g eiwit per 100g. Het is ook rijk aan vezels, maar nog steeds laag in eenvoudige suikers. Bonen bevatten vitamines en mineralen die een gunstig effect hebben op de werking van ons lichaam. Het is perfect als aanvulling op eenpansgerechten. Het wordt vaak gebruikt in de vegetarische keuken.
Het gaat om slakken van de soort Helix Aperta met hun typische witte deksel. Het is een zeer gewilde slak en wordt beschouwd als een heerlijke delicatesse in heel Apulië, en is het onderwerp van talrijke traditionele gerechten. Een van de meest voorkomende variaties is als volgt: de slakken worden gewassen, het deksel wordt verwijderd en ze worden in water geweekt. In een pan wordt een ruime hoeveelheid in ringen gesneden ui in extra vierge olijfolie gebakken; daarna voegen we zout, peper, goed uitgelekte slakken en enkele laurierbladeren toe. We koken op hoog vuur en wanneer de olie weer naar de oppervlakte komt, gieten we een glas roséwijn erbij en laten we het verdampen. Breng op smaak met zout en serveer warm.
PRODUCTKENMERKEN EN VERKOOPVOORWAARDEN
100% natuurlijke slakken, al schoon en gepeld, klaar voor consumptie
Kortingsperiode: het hele jaar door beschikbaar
Verpakt in dozen van 1 kg tot 5 kg.
Minimale bestelling: 500 kg
Oorsprong en geschiedenis van kikkererwten
De kikkererwt staat ook bekend als de garbanzo boon. De kikkererwt is zeer populair, vooral rond de Middellandse Zee, waar het in verschillende gerechten wordt gebruikt. Veel Anatolische gerechten kunnen met kikkererwten worden gemaakt, zoals humus, falafel, chips en chips. Tegenwoordig worden er nog steeds veel kikkererwten in Turkije verbouwd, maar 70% van de wereldproductie is in handen van India.
Teelt van kikkererwten
De erwten worden geplukt wanneer de peulen barsten en vervolgens uitgespreid om te drogen. Als er kans op regen is, worden de kikkererwten in een geventileerde ruimte gebracht om het droogproces te voltooien.
Gezonde eigenschappen van kikkererwten en toepassingen
Kikkererwten zijn rijk aan eiwitten, vezels en mineralen en veroorzaken minder winderigheid dan andere bonen. Ze hebben een lichte zoete smaak. Kikkererwten zijn bekend als het belangrijkste ingrediënt in humus en falafel, maar kunnen ook dienen als groente bij een warme maaltijd of als basis in een salade. In India worden ze vaak in curry gebruikt.
Meyva, het premium merk van gedroogd fruit - Roosteraanbieder - Geen Zout Geen Kleurstoffen Geen Conservanten Geen Toegevoegde Olie Geroosterd in onze werkplaats in Rungis.
De volgende verpakking is een voordelige variant. Uitstekende snacks tijdens een aperitief of ideaal om te knabbelen voor de televisie, de geroosterde pinda's zijn perfect voor het creëren van smakelijke gerechten. In veganistische recepten worden vaak pinda's gebruikt, maar ze zijn zo veelzijdig dat ze ook kunnen worden gebruikt voor sme spreads of traditionele recepten. Heerlijke zoetigheden kunnen worden bereid met de gezouten geroosterde pinda's. Door aandacht te besteden aan de hoge calorische waarde, is het mogelijk om dit voedsel in kleine porties te consumeren en te profiteren van hun energielevering. De energieboost die van pinda's komt, maakt ze ideaal voor wie een snack wil nemen voor fysieke activiteit of als men een dieet volgt. Geroosterde gezouten pinda's zijn een waardevolle bron van natuurlijke antioxidanten en zijn ook rijk aan verschillende vitamines en mineralen zoals ijzer, magnesium en fosfor, maar ook selenium, zink en kalium. Ze zijn verkrijgbaar in een partyverpakking van 1 kg.
Indiase Wasnoten
De wasnotenboom (sapindus mukorossi) is een plantensoort binnen de familie van de wasboomplanten. De vrucht die bekend staat als "zeenoot" wordt traditioneel in India gebruikt voor het wassen van kleding en haar. Voor het wassen worden de noten gekraakt en de schalen in een katoenen zak in de trommel geplaatst. De zeep is vergelijkbaar met wasverzachter. Na het wassen is de kleding soepel en zeker niet hard. Wasnoten geven geen geurige stoffen vrij.
Gebruik
Wasnoten kunnen ook worden gebruikt als algemene huishoudelijke reiniger, voor dierenverzorging, om haar te wassen en voor in de vaatwasser. De benodigde hoeveelheid noten varieert van 3 tot 7.